fbpx

Äänentoisto liiketiloihin

Tonecon kautta äänentoistojärjestelmät niin pieniin kuin isoihinkin liiketilakokonaisuuksiin. 

äänentoistojärjestelmät

Äänentoisto kaikkiin liiketiloihin

Tonecon kautta äänentoistojärjestelmät niin pieniin kuin isoihinkin liiketilakokonaisuuksiin. Laadukkaiden brändien laitteistot yhdistettynä vuosien kokemukseen järjestelmien suunnittelusta, asennuksesta, huollosta ja ylläpidosta takaavat täydellisesti mitoitetun äänentoiston kaikkiin liiketiloihin. Kumppanuutemme johtavien valmistajien, kuten Genelec, Bose Professional, Bosch ja Spottune:n kanssa varmistaa parhaan mahdollisen äänentoiston.

Tonecon kautta myös laadukkaat ratkaisut taustamusiikin soittamiseen.

äänentoistojärjestelmä

Artome M10 - all-in-one älykaluste

Artome M10 on suunniteltu helpoksi ja monipuoliseksi presentaatio- sekä äänentoistoratkaisuksi toimisto-, opetus- ja julkisiin tiloihin. Suomalainen design älykaluste on asennusvapaa ja yhteensopiva kaikkien eri laitteiden ja ohjelmistojen kanssa. 

Tyylikäs design sopii kaikkeen sisustukseen ja mahdollistaa helposti mieleenpainuvan audiovisuaalisen elämyksen luomisen. Tehdasvalmisteisessa Artome M10 -älykalusteessa kaikki komponentit toimivat välittömästi saumattomasti yhteen, eikä käyttöönottoon tarvitse käyttää aikaa lainkaan.

Erinomaisia käyttökohteita Artome M10-älykalusteelle ovat opetustilat, kokoustilat, aulat, pop-up-tapahtumat ja monet muut. Artome M10 sopii erityisesti tiloihin, missä kiinteä asentaminen ei ole mahdollista. Saat mukautettua laitteen väreiltään sopivaksi kaikkiin sisustuksiin.

Voit saada Artome M10:n palvelusopimuksella, jolloin maksat laitteesta kiinteää kuukausihintaa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella ja saat käyttöösi myös Artome Support -palvelun. Ei lisäkustannuksia rahdista, asennuksesta tai huollosta. Mahdollisuus ostaa laite myös suoraan.

"Hyvin suunniteltu ja toteutettu äänentoistoratkaisu välittää viestisi tehokkaasti sekä mahdollistaa viihtyisän tunnelman luonnin. Äänentoisto toteutetaan asiakkaan tarpeiden mukaan ja ratkaisuja löytyy kaiken kokoisiin liiketiloihin, pienistä myymälöistä isojen liikekeskusten äänievakuointijärjestelmiin.”
Oskari Toivonen
IT-asiantuntija
Toneco

PANPHONICS suuntakaiuttimilla tarkasti kohdennetut äänimainokset

Panphonicsin suuntakaiutin-teknologialla voidaan luoda liiketiloihin tarkasti rajattuja äänimaailmoja ja kohdennettuja äänimainoksia ilman koko liiketilan melutason nousua. Panphonics ei käytä kilpailijoidensa tavoin kaiuttimissa ultraääntä vaan ovat kehittäneet ainutlaatuisen tavan optimoida ääni kulkemaan ilman häiriöitä tarkasti suunnattuna haluttuun suuntaan.

Suuntakaiutinta ja äänisuihkuteknologiaa voidaan hyödyntää kaupoissa tietyillä osastoilla luomaan halutun kaltainen tunnelma. Esimerkiksi kalatiskillä voidaan käyttää merellisiä ääniä vaikuttamaan asiakkaan ostopäätöksiin, kahvilan ohikulkijoille voidaan vinkata aamiaistarjouksesta tai asiakkaita voidaan ohjeistaa tarkasti eri osastoilla suunnatuilla kaiuttimilla ilman että melutaso nousee. 

Tehokkaimmin tarkasti suunnatut äänimainokset toimivat yhdistettynä äänimaailmaa tukevaan kuva-/videosisältöön.

Esimerkkejä:

Miksi äänentoistojärjestelmä Tonecolta?

Sähköurakointi

Tonecon kautta saat monipuolista ja ammattitaitoista sähköurakointia sisältäen kaiken liiketilojen sähkötöistä suunnitteluun ja huoltoon. Urakoitsijamme toteuttavat sähkösuunnittelun kautta maan asiantuntemuksella varmistaen energiatehokkuuden ja käytettävyyden.

äänentoistojärjestelmä

Kiinnostuitko?

Tonecolla alan ammattilaiset suunnittelevat ja mitoittavat äänentoistolaitteiston vastaamaan liiketilasi vaatimuksia.

äänentoistojärjestelmät

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut: