fbpx

Taustamusiikki

Taustamusiikki parantaa viihtyvyyttä liiketilassa. Ääni on kuitenkin muutakin kuin musiikkia. Sillä voidaan luoda tunnelmaa, ohjeistaa, tiedottaa ja mainostaa. 

taustamusiikki toneco

Tonecon taustamusiikkiratkaisut mahdollistavat sekä ammattilaisten luomien, että omien soittolistojen soittamisen liiketilassa helposti selainpohjaisella soittimella. Kuukausihintainen palvelu sisältää satoja valmiita Teoston alaisia soittolistoja rajattomalla soittomäärällä. Mahdollisuus myös tekijänoikeusvapaisiin soittolistoihin.

Voit yhdistää Toneco Pro -sopimuksella myös kätevästi taustamusiikkipalvelun ja karaoken.

Laadukasta taustamusiikkia ilman lisäkuluja

Modernia ja trendikästä musiikkia liikepaikallesi, jonka soittamisesta sinun ei tarvitse maksaa euroakaan esityskorvausta! Tarjoamme laajan katalogin Epidemic Soundin musiikkia, joka on tekijänoikeusmaksuista vapaata sisältöä. Epidemic Sound on alansa huipputekijä, jonka laadukas katalogi mahdollistaa monimuotoisen musiikin erilaisiin tarpeisiin. Ääntä hyödyntämällä voidaan korvata hiljaisuus, luoda tunnelmaa, lisätä asiakkaiden ja henkilökunnan viihtyvyyttä sekä parantaa yksityisyyttä avoimissa tiloissa.

Taustamusiikilla voidaan vaikuttaa asiakastilaviihtyvyyteen esimerkiksi tempoa sekä tyylilajia mukauttamalla päivän eri ajankohdissa ja ostopolun vaiheissa. Taustamusiikki on kustannustehokas ja helppo vaihtoehto, joka jättää positiivisen muistijäljen asiakkaillesi.

Toneco Black Box

Toneco Black Boxin aivot on äänilaite, joka voidaan kytkeä suoraan olemassa olevaan äänentoistojärjestelmään. Toneco Black Boxilla saat käyttöösi ammattilaisten suunnittelemat soittolistat ja äänimaailmat yhdistettynä räätälöityihin äänitiedotteisiin ja mainoksiin. Mainokset ja sulkuilmoitukset voidaan ajastaa kätevästi halutulla tavalla etäyhteyden avulla, joten asiakkaan ei tarvitse muutoksia halutessaan tehdä ylimääräisiä toimenpiteitä.

Black Boxin kautta saat musiikin lisäksi myös erilaiset ääniympäristöt luomaan haluttu tunnelma esimerkiksi asiakkaan vierailun eri vaiheisiin.

Toneco Pro

Monipuolisin ja paras musiikkipalvelumme räätälöitynä sinulle

Toneco Pro on monipuolisin ja paras musiikkipalvelumme yrityksille. Saat käyttöösi ammattilaistemme hallinnoiman monipuolisen musiikkikirjaston ja voit tarvittaessa yhdistää taustamusiikkiin saumattomasti myös karaoken Singa Liten myötä. 

Äänisisältö

Vapaasti valittavissa ja ajastettavissa oleva sisältö

Ääniviestintä

Mahdollista käyttää joukossa myös ääniviestejä.

Soittolaite

Toimii Windows-laitteilla, tietokone, tabletti. Etähallinta verkkoselaimella. Voidaan asentaa myös asiakkaan koneelle.

Internetyhteys

Langaton tai kaapeli (vaihtelee päälaitteen mukaan)

Kenelle:

Ravintolat, hotellit, kuntosalit yms.

Toneco Black Box

Huoleton ja helppo äänimaailma kauppoihin

Toneco Black Box on suunniteltu yhdistämään viihtyisä taustamusiikki ja tärkeät tiedotteet ja mainokset sulavasti toimivaksi kokonaisuudeksi. Black Box toimii täysin autonomisesti yhdistettynä liiketilan äänijärjestelmään ja kaikki halutut muutokset toteutetaan Tonecon ammattilaisten toimesta.

Äänisisältö

Ajastetaan valmiiksi toiveiden mukaan. Käytössä Tonecon ammattilaisten suunnittelemat soittolistat juuri teidän käyttöönne. 

Ääniviestintä

Monipuolisesti ajastettavissa ja hallittavissa oleva ääniviestintä (esimerkiksi mainokset, tiedotteet, aukio-oloajat, hätätiedotteet) saumattomasti yhdessä taustamusiikin kanssa.

Soittolaite

Tonecon oma soittolaite. Palvelu toimitetaan aina laitteen kanssa. Laite yhdistetään liiketilan äänijärjestelmään. Tonecolta myös äänijärjestelmät asennettuina.

Internetyhteys

Langallinen tai Tonecon toimittama mobiilidata.

Kenelle:

Kaupat, ketjut yms.

Toneco Stream

Musiikkikanava sinun ja asiakkaittesi makuun

Toneco Stream on helppo tapa tuoda musiikkiluvallinen musiikki yrityksen liiketiloihin. Tarvitset vain äänentoistojärjestelmään yhdistettävän (langallinen tai bluetooth) päätelaitteen, jossa on internetselain. Saat näin käyttöösi ammattilaistemme teille suunnitteleman viihtyisän taustamusiikkikanavan.

Äänisisältö

Erillisiä musiikkikanavia tarpeen mukaan.

Ääniviestintä

Mahdollista käyttää joukossa myös ääniviestejä.

Soittolaite

Verkkoselainpohjainen järjestelmä, mikä tahansa laite, mikä voidaan liittää äänijärjestelmään (esim. tabletti).

Internetyhteys

Laitteen on oltava yhteydessä internetiin.

Kenelle:

Kahvilat, kampaamot yms.

Kiinnostuitko?

Saat Tonecolta kaikki taustamusiikki ja äänimaisemointi palvelut ammattilaisten toteuttamana.

taustamusiikki toneco

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut: