fbpx

Taustamusiikki ja äänimiljöö

Taustamusiikki parantaa viihtyvyyttä liiketilassa. Ääni on kuitenkin muutakin kuin musiikkia. Sillä voidaan luoda tunnelmaa, ohjeistaa, tiedottaa ja mainostaa. 

taustamusiikki toneco

Taustamusiikki

Taustamusiikki liiketilaan helposti ammattilaisten suunnittelemilla soittolistoilla. Voit luoda soittolistat myös itse. Selainpohjainen käyttöliittymä ja etähallinta.

Äänimiljöö

Kokonaisvaltainen ääniympäristö liiketilaan. Yhdistämme taustamusiikin, äänimainonnan ja äänimaisemoinnin käytännöllisesti yhdellä palvelulla.

Taustamusiikki

Tonecon taustamusiikkiratkaisut mahdollistavat sekä ammattilaisten luomien, että omien soittolistojen soittamisen liiketilassa helposti selainpohjaisella soittimella. 

Kuukausihintainen palvelu sisältää satoja valmiita Teoston alaisia soittolistoja rajattomalla soittomäärällä. Mahdollisuus myös tekijänoikeusvapaisiin soittolistoihin.

Voit yhdistää Tonecon kautta myös kätevästi taustamusiikkipalvelun ja karaoken.  

Äänimiljöö

Äänimiljöö-palvelun aivot on äänilaite, joka voidaan kytkeä suoraan olemassa olevaan äänentoistojärjestelmään. Äänimiljöö-palvelussa saat käyttöösi ammattilaisten suunnittelemat soittolistat ja äänimaailmat yhdistettynä räätälöityihin äänitiedotteisiin ja mainoksiin. Mainokset ja sulkuilmoitukset voidaan ajastaa kätevästi halutulla tavalla etäyhteyden avulla, joten asiakkaan ei tarvitse muutoksia halutessaan tehdä ylimääräisiä toimenpiteitä.

Äänimiljöö-palvelun kautta saat musiikin lisäksi myös erilaiset ääniympäristöt luomaan haluttu tunnelma esimerkiksi asiakkaan vierailun eri vaiheisiin.

Kiinnostuitko?

Saat Tonecolta kaikki taustamusiikki ja äänimaisemointi palvelut ammattilaisten toteuttamana.

taustamusiikki toneco

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut: