fbpx

Karaokepalvelu ammattikäyttöön

Karaokepalvelu yhdistettynä taustamusiikkipalveluun. Tonecon taustamusiikkijärjestelmä yhdistettynä kotimaiseen Singa Business Lite -karaokepalveluun tekee taustamusiikin ja karaoken soittamisesta helppoa ja saumatonta yhdellä sovelluksella. 

Singa karaokepalvelut

Toneco Pro mahdollistaa taustamusiikin ja karaoken saumattoman yhdistämisen. TonecoProlla voit luoda ja hallinnoida omia soittolistoja helposti valtavasta musiikkikirjastosta, ja yhdistää Singa Business Liten saumattomasti yhden ohjelmiston kautta. Palvelu toimii selainpohjaisesti. 

Singa Lite

Yhdistä taustamusiikki ja karaoke helposti Toneco Pro + Singa Lite -palvelulla

Singa Pro

Suunniteltu karaokeravintoloille joissa tarve ammattimaiselle karaokepalvelulle. Täydellinen ratkaisu karaokehuoneisiin.

Karaokehuone on uusi tapa muuttaa tila elämyksiä ja rahaa tuottavaksi

Karaokehuone on uusi Aasiasta lähtöisin oleva ilmiö, joka on varsinkin korona-aikana nostanut päätään myös länsimaissa. Perinteisen lavakaraoken rinnalle yleistynyt intiimimpi ja privaatimpi vaihtoehto tuo ravintolalle uuden tavan ansaita lisätuloa ja asiakkaalle uuden tavan viettää iltaa ystävien seurassa. Pienryhmille tarkoitetut karaokehuoneet myös vähentävät ihmiskontaktien määrää ravintolassa.

Kotimaisen Singa-palvelun avulla käyttämättömät neliöt muuttuvat pienellä vaivalla ja rahallisella panoksella tuottaviksi, ja voit tarjota asiakkaillesi mahdollisuuden yksityiseen tilaan ravintolan sisällä. 

Karaokekopeiksi muuntautuvat parhaiten ravintoloiden vanhat tupakkakopit ja siivouskomerot, mutta uusi suosittu kohde on myös hotellit. Hotellit tarjoavat asiakkailleen elämyksellisiä palveluita ja karaokehuone on erinomainen ja kustannustehokas lisäpalvelu hotellin asukkaille. 

Mikäli ravintolassasi tai liiketilassasi on hukkaneliöitä, jotka haluaisit muuttaa tuottavaksi, ota yhteyttä asiantuntijaamme. Tonecolta saat tilan suunnittelun, tarvittavan laitteiston sekä ohjelmiston vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. 

Kiinnostuitko?

Saat Tonecolta laadukkaan karaokepalvelun yhdistettynä taustamusiikkipalveluun.

singa karaokehuone

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut: