fbpx

Striimaus ja Videotuotanto

Striimaus ja videotuotanto ovat mahdollistaneet uuden interaktiivisen tavan luoda sisältöä ja vuorovaikuttaa asiakkaiden kanssa digitaalisilla alustoilla. 

striimaus toneco

Striimaus mahdollistaa webinaarit ja etäkoulutukset

äänibrändäys

Striimaus on noussut lyhyessä ajassa räjähdysmäiseksi ilmiöksi. Webinaarit ja muut interaktiiviset digisisällöt ovat suosittuja tapoja vuorovaikuttaa yleisön kanssa ilman vaatimusta fyysisestä läsnäolosta.

Striimauspalveluiden kokonaisuuteen kuuluu tekninen toteutus äänentoiston ja kuvan suhteen, valaistus, yhteyksien luominen sekä julkaisualustan käyttö.

 

Videotuotanto kaikelle yleisölle

Videotuotanto on nykyaikainen tapa viestiä haluttua sanomaa. Videolla voit viihdyttää, inspiroida ja kouluttaa asiakkaita erilaisin audiovisuaalisin keinoin.

Tehokkaan videotuotannon lähtökohta on hyvä käsikirjoitus ja suunnittelu. Näin varmistetaan myös kustannustehokkuus ja kristallisoidaan videon tavoite. On myös tärkeää päättää videoa suunnitellessa mikä lopullisen videon julkaisukanava on; tv, sosiaalinen media, infotaulut tms. 

Saat kaikki videotuotantoon liittyvät palvelut Tonecolta vankalla kokemuksella.

äänibrändäys

Animaatiolla kerrot monimutkaisen asian yksinkertaisesti

äänibrändäys

Animaatioiden rajat eivät jää fysiikan rajojen varjoon. Siinä missä kuvauspäivät ja -miljööt ovat aikaa vieviä kokonaisuuksia järjestää, ei animaatiovideot rajoitu aikaan ja paikkaan.

Saat animaation avulla tuotteesi tai palvelusi helposti matkustamaan ympäri maailmaa, läpi vuodenaikojen. Kuvittajan kynä takaa vaikuttavan videon, joka tukee juuri teidän yrityksen tavoitetta ja haluttua sanomaa.

Tonecolta saat kaiken animaatiovideoihin liittyvät palvelut, kuten spiikkaukset ja äänimaiseman videolle.

Kiinnostuitko?

Tonecolta kaikki brändiisi liittyvät videot, äänet, musiikki, äänisymbolit, äänimaisemat yms.

striimaus toneco

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut: