fbpx

Yritys

Toneco on aiemman Mood Media Finland Oy:n sekä alan pitkäaikaisen toimijan Audio Friends Oy:n (Audience First) muodostama kotimainen äänituotantoon, asiakaskokemuksiin ja aistimarkkinointiin keskittyvä konserni. Vahva, yli 30 vuoden kokemus äänituotannosta, äänimainonnasta, taustamusiikista, musiikkiprofiloinnista sekä kaikesta asiakaskokemuksiin vaikuttavista elementeistä tekee meistä alan johtavia toimijoita Suomessa. Pitkä kokemus tuo perspektiiviä ja näkemystä eri aikakausilta sekä mahdollistaa laajan ja asiantuntevan palvelun tarjoamisen kaikille asiakkaillemme läpi Suomen.

Liiketoimintakauppojen myötä aiemmin nimellä Mood Media Finland Oy toiminut yritys sai Tonecon myötä kokonaan suomalaisomistuksen. Nimi vaihtuu, ammattitaito ja kokemus alalta säilyy.

Tonecoa ohjaa toiminnassaan ihmis- ja asiakaslähtöisyys. Menestyminen yhdessä asiakkaan kanssa antaa suunnan ja vauhdin toiminnan sekä palvelujen kehittämiselle. Vahvana arvona toimintaa ohjaa myös vastuullisuus. Toimimme sekä paikallisesti, alueellisesti että valtakunnallisesti esimerkillisenä ja eettisesti vastuullisena yrityksenä sekä vastaamme ammattitaidollamme toimintamme laadusta, asiantuntemuksesta ja luotettavuudesta. 

Yhdessä asiakkaidemme kanssa tuotamme uusia ratkaisuja ja lisäarvoa tuotteidemme loppukäyttäjille.

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut: