fbpx

Digital Signage

Digital Signage -ratkaisumme tekee yksilöllisen ja visuaalisesti näyttävän sisällön näyttämisen asiakkaille helpoksi. Olipa tavoite sitten mainostaa, tiedottaa tai viihdyttää, Toneco on luotettavin ja edullisin valinta.

digital signage toneco

Miksi valita Tonecon Digital Signage -ratkaisu?

Näe mahdollisuutesi. Mainosta, tiedota, viihdytä asiakkaitasi. Lukemattomia mahdollisuuksia ja huomattavia tuloksia Tonecon digital signage -ratkaisuilla. Toneco tarjoaa täydellisen yhdistelmän järjestelmäsuunnittelua, ohjelmistoja, laitteistoja, sisältöä, palveluja ja tukea. Toneco on luotettavin ja edullisin valinta digital signage -kumppaniksi.

Hallitse helposti

Toneco Digital Signage tarjoaa pilvipohjaisen hallinnan kaikelle visuaaliselle sisällölle. Helppo käyttöönotto ja yksinkertainen käyttöliittymä. 

Ajasta näytettävä sisältö haluamallasi tavalla, muuta lennosta ja luo huipputarkkoja, vaikuttaviin tuloksiin yltäviä markkinointikampanjoita. Voit valmistella isot kampanjat hyvissä ajoin pitkän ajastimen myötä.

toneko digital signage

Unohda julisteet, infonäytöt on ekologinen ratkaisu

Valmiit mallipohjat kaikille toimialoille

Valmiit mallipohjat mahdollistavat näyttävän sisällön luomisen helposti muutamalla klikkauksella. Erinomaiset pohjat menuihin, mainontaan, viestintään ja videoihin. Valmiit mallipohjat on helppo personoida yrityksenne ilmeeseen ja käyttötarkoitukseen sopivaksi.

"Mainosnäytöt sopivat moneen erilaiseen konseptiin erinomaisesti ja niiden käyttötarkoitus voi olla todella monipuolinen. Mainosnäyttö herättää huomiota ja kiinnostusta tuotteita kohtaan. Houkutteleva digitaalinen menu saa ainakin minut kokeilemaan uusia annoksia ja tuotteita."
Toni Reunanen Toneco
Toni Reunanen
Myyntipäällikkö

Voit luoda ammattilaistason mainoksia helposti yhdellä napin painalluksella

MVision takaa helpon sisällönhallinnan

MVision-sisällönhallintaohjelma takaa helpon ja käyttäjäystävällisen tavan hallita kaikkea yrityksen mainossisältöä. Voit ohjata samalla ohjelmalla eri sisällöt eri näyttöihin myös eri toimipisteisiin ja voit ajastaa halutut kampanjat jopa vuodeksi eteenpäin. Jatkuvasti päivittyvästä mallikirjastosta löytyy satoja pohjia eri kuvasuhteilla kaikkiin näyttöihin.

Ota huomioon näyttöratkaisua valittaessa:

Mihin näyttö sijoitetaan?

Mikäli näyttö altistuu jatkuvalle auringonpaisteelle (esim. näyteikkuna), tulee valita tällaiseen käyttöön soveltuva näyttö. Soveltuvissa näytöissä on otettu huomioon kuumeneminen ja myös ulospäin mainostaessa tarvittava riittävä kirkkaus. 

Onko näyttö 24/7 käytössä?

Valitse aina kuluttajanäyttöjen sijaan infonäytöksi tarkoitettu näyttö. Kuluttajatelkkareita/-näyttöjä ei ole suunniteltu kestämään ympärivuorokautista käyttöä, jolloin kuva palaa nopeasti näyttöön kiinni. Infonäytöt sen sijaan ovat yleisesti ottaen joko 16/7- tai 24/7-käyttöön suunniteltu ja rakennettu. Ota käyttöaika huomioon jo ostovaiheessa ja säästyt ongelmilta. 

Jättinäytöt

Toteutamme jättinäytöt ja led-seinät sekä ulko- että sisäkäyttöön. Sisällönhallinta onnistuu kätevästi etäohjauksena.

Hyödynnä digitaalisia mallipohjia mainostaessasi kausituotteita tai rohkaistessasi asiakastasi impulssiostoihin.

 

Led seinä

Led-seinät

Modulaariset LED-seinät mahdollistavat jättikokoisten näyttöseinien rakentamisen täysin tilaan räätälöitynä. Tonecolta helppo sisällönhallinta myös LED-seinille. 

Uudenaikaiset LED-seinät mahdollistavat käyttökohteesta riippuen äärimmäisen tarkan kuvan toistamisen. Muista kuitenkin että ulko- ja sisäkäyttö tarkoittaa laitevaatimuksilta eri asioita, sillä ulkoilma asettaa suuremmat vaatimukset näytön kirkkaudelle. 

 

Kiinnostuitko?

Tonecolta kaikki digital signage-palvelut laitteistoineen ja ohjausjärjestelmineen.

digital signage toneco

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut: