fbpx

Yhteistyössä Tonecon kanssa

Audience First

Audience First on joustava ja palveleva pitkän linjan suomalainen taustamusiikki operaattori. Liiketilojen äänimaailmojen suunnitteluun ja toteutukseen erikoistunut 

Singa Oy

Kotimainen karaoke tietokoneelle, puhelimeen tai älytelkkariin. Laula kotona tai hyppää lavalle sadoissa Singan karaokepaikoissa. Singa tarjoaa myös karaokeintegraation TonecoPlayer -taustamusiikkijärjestelmään.

Pinesker Marketing Oy

Pinesker on sisällöntuotantoon ja asiakastilamarkkinoinnin ratkaisuihin erikoistunut yritys. Pinesker tuottaa animaatiovideoita, kuvattuja videoita, TV- mainoksia, tapahtumien webcastingeja, äänimainoksia ja asiakastilamarkkinointeja.

Soundscape Painters

Taustaäänet ja musiikin yhdistävän ambienssin suunnitteluun erikoistunut äänimaisemoinnin osaaja.

Mainosvirta Oy

Mainosvirta Oy on vahvasti nouseva kuopiolainen digitaaliseen markkinointiin keskittyvä yritys. He tarjoavat asiakkailleen mainosnäkyvyyttä ympäri Kuopiota ja Jyväskylää useiden mainosnäyttöjen välityksellä, jotka sijaitsevat eri alan yritysten toimitiloissa.

TopBox Oy

Topbox on johtava liikuteltavien myyntiyksiköiden valmistaja, joka palvelee asiakkaitaan maailmanlaajuisesti. Topbox-palvelusopimus on suomalainen innovaatio, jolla käyttäjämme parantavat liiketoimintansa kannattavuutta lisäämällä myyntiä ja laskemalla kustannuksia.

Mall Voice Oy

Mall Voicen Audio Out Of Home -kauppakeskusmainonta on kustannustehokas media sekä kauppakeskusten liikkeille että muille mainostajille.

Musiikkiluvat.fi

Musiikkiluvat.fi myy yrityksille taustamusiikin soittamiseen liiketiloissa tarvittavat luvat.

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut: