fbpx

Peiteääniratkaisut

Peiteäänen avulla voidaan lyhentää puheen ja keskustelun kantavuutta ja parannetaan näin yksityisyyden suojaa sitä vaativissa tiloissa. 

Peiteääni suojaa yksityisyyttä ja lisää tuottavuutta

Peiteääni on tehokas tapa vähentää esimerkiksi avokonttoriolosuhteissa puheen kantavuutta muuten akustisesti haastavassa tilassa. Järjestelmä toteutetaan niin, että tilaan asennetaan kaiuttimia tuottamaan huomaamatonta taustaääntä mikä peittää alleen puheen häiritsevät taajuudet.

Tehokkaimmin peiteäänen saa toimimaan yhdistettynä muihin akustisiin ratkaisuihin kuten kattojen, huonekalujen paneelien ja seinien kanssa. 

Myös yksityisyyden suojaa vaativat yleiset tilat kuten rahoitus-, terveydenhuolto- ja koulutusorganisaatioit hyötyvät peiteääniratkaisuista. Se peittää alleen yksityiset keskustelut muilta ihmisiltä ilman tarvetta erillisille huoneille.

PANPHONICS SOUND SHOWER - peiteäänisuihku

Kotimainen Panphonics valmistaa liiketiloihin soveltuvia ohuita, kevyitä ja helposti sijoiteltavia äänipaneeleita. Yrityksen suosituin kaiutinratkaisu Sound Shower on suunniteltu tuottamaan pienelle alueelle kohdistuvaa peiteääntä,mikä vähentää vieressä käydyn keskustelun ymmärtämistä. Se estää lauseista esimerkiksi kovien konsonanttien kuulemisen, mikä tekee lauseiden ymmärtämisestä vaikeampaa alueen ulkopuolelle. Peiteääni ei nosta tilan yleistä melutasoa.

Peiteääniratkaisut ovat laajasti käytössä yksityisyyttä vaativissa tiloissa, kuten pankeissa, apteekeissa, joissa ei kuitenkaan tilan viihtyvyyden tai luonteen puolesta ole mahdollista rajata keskustelualueita rakenteilla. Panphonicsin Sound Shower -paneelit ovat standardikokoisia joten ne on helppo sijoittaa esimerkiksi liiketiloissa yleisesti käytettyjen alas laskettujen kattojen huopakattopaneelien tilalle. 

Panphonicsin kaiuttimia voidaan käyttää myös tehokkaaseen ja yksilöityyn kaupalliseen viestintään. Lue lisää täältä.

 

Tuotteet:

Kiinnostuitko?

Saat Tonecolta peiteääniratkaisut kaikkiin tiloihin parantamaan viihtyvyyttä ja yksityisyyttä.

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut: