fbpx

Asiakaskokemus liiketoiminnan keskiössä

Toneco-konsernin toimitusjohtaja Paavo Mölsä kertoo Tonecon ja Audience First:in suunnasta ja tulevaisuudesta.
Asiakaskokemus liiketoiminnan keskiössä

Pitkä talvi on kääntynyt valoa kohti. Monessa organisaatiossa on käännetty katseet vahvasti tulevaan. Kuluva vuosi on edellisvuoden tapaan tuonut mukanaan monia haasteita, mutta myös tilaisuuden rakentaa uutta. 

Me Tonecolla ja Audience Firstilla pyrimme aina katsomaan eteenpäin ja olemmekin tehneet paljon töitä varmistaaksemme, että asiakkaidemme arki rullaa tulevaisuudessakin. Haluamme tuottaa ylivertaisia asiakaskokemuksia ja viime keväinen Mood Media Finlandin yhdistäminen Toneco-konserniin on vahva askel tämän vision suuntaan. Olemme systemaattisesti kasvattaneet palveluportfoliotamme vastaamaan entistä kattavammin asiakkaidemme tarpeita ja tuoneet asiakkaillemme mahdollisuuden ratsastaa kehityksen aallonharjalla tarjoamalla heille palvelun uudet tuulet niin maailmalta kuin myös Suomen markkinoilta.

Kunnianhimoiset tavoitteemme edellyttävätkin huippuammattilaistemme lisäksi aitoa asiakaslähtöisyyttä ja reipasta innovatiivisuutta sekä uusia palveluita päivittäisten haasteidenne ratkaisemiseen. Ymmärrämme asiakkaan liiketoimintaa ja osaamme suositella sekä rakentaa asiakaskokemuksen vastaamaan asiakkaan brändiä. Viimeisen vuoden aikana olemme syventäneet juuri tätä osaamisaluettamme. 

Uskon, että asiantuntijaorganisaatiomme on nyt entistä vahvempi strateginen kumppani asiakkaillemme. Pitkä kokemus tuo perspektiiviä ja näkemystä eri aikakausilta sekä mahdollistaa laajan, asiantuntevan ja ennen kaikkea joustavan palvelun tarjoamisen kaikille asiakkaillemme läpi Suomen.

Paavo Mölsä

CEO, toimitusjohtaja
Toneco / Audience First

Mood Mediasta Tonecoon - myyntipäällikkö Toni Reunanen kertoo muutoksesta

Tonecolla tapahtuneet muutokset ovat muuttaneet toimintaamme merkittävästi, ja niissä on ollut kaikissa selkeästi selkeä punainen lanka. Omaan tekemiseen nämä ovat vaikuttaneet pelkästään positiivisesti ja ovat samalla tuoneet mukavasti asioita ratkaistavasti asiakkaidemme eduksi.

Omaan työhön muutosten vaikutus on ollut selkeästi se, että on saanut paljon lisää ammattilaisia ympärille ja sparrauskavereita erilaisesta ympäristöstä (Audience Firstin maailmasta). Meillä tiimi on se tärkein ja joukkueena menemme eteenpäin ja nyt tiimimme on vahvempi kuin ennen ja yhteen hitsautuminen on ollut mukavaa ja luonnollista. Uskon vahvasti, että se näkyy myös asiakkaille hyvänä ilmapiirinä ja tekemisen meininkinä. Yhdistämällä molempien brändien vahvuudet molempien brändien asiakkaidemme eduksi on varmasti se, millä asiakkaamme tulee tästä yritysfuusiosta hyötymään eniten. Toisena asiana nostan ehdottomasti tuotekehityksen ja kehityksen ylipäänsä. Olemme valmiit kehittymään ja kiinnitämme siihen huomiota paljon jokapäiväisessä tekemisessämme. Olemme yksi iso joukkue alalla, jossa täytyy olla nopea ja ketterä. Samalla täytyy myös seurata alan tarpeita ja ennakoida tulevia trendejä.

Muutoksien myötä isoimmaksi asiaksi nostan ehdottomasti palvelun kehittymisen nopeammalla reagoinnilla ja joustavammalla lähestymisellä. Olemme täällä aina olleet asiakkaita varten, mutta nyt pystymme olemaan entistä paremmin asiakkaitamme varten ja huomioimaan heidän tarpeet monipuolisemmin. Myös yhteistyöverkostomme on kasvanut merkittävästi ja isona plussana pidän sitä, että saimme Singa Liten integroitua taustamusiikki soittimeemme, jolla saamme merkittävästi laajemman laulukirjaston asiakkaillemme tarjolle. Muutenkin verkostomme on kasvanut tasaisesti ja olemme keränneet jo nyt paljon alansa ammattilaisia yhteistyöhön, jotta voimme palvella alallamme aina parhaimmilla kokonaisuuksilla.Kesää kohti, meillä on kesällä paljon hienoa kokonaisuuksia tarjolla, jossa selkeästi on molempien yritysten (Audience First ja Toneco) parhaimmat piirteet yhdistettynä huikeaksi kokonaisuudeksi. Pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tuotteita kesä rientoihin, joilla voidaan luoda kesästä 2022 unohtumaton.

Pikku täkynä heittäisin, että huomioikaa musiikin merkitys ja sen luoma tunnelma kesällä, hyvin suunniteltu musiikki kasvattaa asiakaskokemusta ja viihtyvyyttä. Uskaltakaa erottautua ja mennä vähän erilaisella sisällöllä. Meiltä saatavilla tukea tähän sparrailuun. Olemassa olevat käsintehdyt soittolistamme varmasti antaa mahdollisuuden heittäytyä vähän sivummalle ja ottamalla käyttöön vähän jopa villimpää sisältöä, jolla erottaudutaan. Toki löytyy myös klassiset terassi- ja kesälistat valmiina.

Tonecon porukka on valmis auttamaan 24/7 😊

Oikein aurinkoista kevättä 2022.

Toni Reunanen Toneco

Toni Reunanen

Myyntipäällikkö, Toneco Oy

Lue lisää blogistamme

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut: