fbpx

Karaokehuone -konsepti valtava trendi maailmalla – Toneco ja Singa yhteistyössä

Singa on suomalainen kasvuyritys jonka pääfokus on karaoke. Yhteistyössä Tonecon kanssa, Singa luo suomalaisille yrityksille karaoken ympärille lisäliiketoimintaa.
karaokehuone konsepti singa toneco

Karaokehuone -konsepti on maailmalla tuttu ilmiö ja on suosiollaan ylittänyt jo perinteisen stage-karaoken. Suomalaisen Singan rooli karaokekokemuksen digitalisoimisessa on ollut merkittävä ja Singa jatkaa kehitystyötä myös globaalilla markkinalla. Tonecon ja Singan syventynyt yhteistyö oli looginen jatkumo Singa Business Lite -palvelun integroiduttua Tonecon taustamusiikkijärjestelmään, Toneco Playeriin. Singa Oy:n liiketoiminnan kehityksessä työskentelevä Olli-Veikka ”O-V” Moilanen on ollut Singan mukana jo vuodesta 2018 alkaen ja on nähnyt toiminnan kehittyvän suurin harppauksin.

Singan Olli-Veikka kertoo Singan tavoitteista ja asemasta

Olli-Veikka Moilanen Singa

Olen Olli-Veikka “O-V” Moilanen, Singa-perheessä mukana keväästä 2018 alkaen, alun perin Kuusamon poikia. Tällä hetkellä katson maailmaa Kuopiosta käsin. Singalla teen kasvua koti-ja ulkomaisten asiakkaiden kanssa erilaisten karaokekonseptien parissa, siistejä juttuja lähes kymmenellä aikavyöhykkeellä jotka opettavat paljon!

Singa on suomalainen kasvuyritys jonka pääfokus on karaoke. Haluamme karaoken olevan suositumpaa kuin koskaan, auttaa yritysasiakkaitamme menestymään ja viedä suomalaista teknologiaa maailmalle. Olemme aallon harjalla karaokekokemuksen digitalisoimisessa niin yritys- kuin kotikaraoken osalta globaalillakin mittakaavalla.

Karaoken loppuun asti viedyn digitalisoimisen lisäksi Singan missiona on myös tuoda karaoke konkreettisemmaksi osaksi laajempaa musiikkiteollisuutta ja tätä kautta luoda lisää tulovirtoja luoville aloille.

Karaoken suosio kasvaa jatkuvasti, myös nuorempien ikäluokkien parissa! Jo nyt menestyksekkään stage-karaoken rinnalle tulee ehdottomasti myös eksklusiivisemmat kokemukset karaokehuoneiden muodossa, jotka sitouttavat eritoten nuorempia ikäryhmiä.

Suomen rajojen ulkopuolella karaokehuoneratkaisut ovat kasvaneet suosiossa perinteisen stage karaoken ohi. Ylipäätänsäkin siellä karaokea mietitään enemmän bisnes-casena palveluajattelun sijaan. 

Katalogin osalta meillä rummutetaan tasaisesti, muutamia isompia julkistuksia tuollakin saralla on lupeissa piakkoin. Singalla on tulossa myös uusi käyttöliittymä Pro-versioon tulevien kuukausien aikana ulos, mielenkiintoisia aikoja! 

singa karaokehuone
Singan panostus karaoken digitalisointiin on näkynyt karaokehuoneiden määrän kasvussa.
Markkinoiden laajin ja jatkuvasti päivittyvä laulukirjasto on Singan suuria kilpailuetuja

Karaokehuoneissa ihmiset saavat pitää hauskaa, päästää irti arjesta hetkeksi ja nauttia yhdessäolosta sekä virvokkeista hauskan tekemisen ja kokemisen parissa! Yrittäjälle bisneskeissi rakentuu sekä tilavuokrasta että juoma- & ruokamyynnistä saatavasta lisäkatteesta. Liikevaihto on hyvin pitkälle ennakoitavaa ja helposti laskettavissa toiminnan vakiintumisen jälkeen.

Kuten aiemmin sanoin, Singan asiakkaiden karaoke focus Suomen ulkopuolella liikkuu karaokehuoneiden parissa. Pystymme palvelemaan tällä hetkellä asiakkaita jotka toimivat useissa eri maissa, pääosin karaokehuoneisiin suunniteltujen teknisten ominaisuuksien, maailman laajimman täysin lisensoidun katalogin ja kokeneen tiimin avulla. Asiakkaat kasvattavat myös meitä koko ajan.

Olemme intohimolla hospitality-bisnekseen suhtautuva tiimi joka osaamisellaan tukee asiakkaidemme menestymistä. oma teknologiaosaamisemme takaa kehittymisen myös tulevaisuudessa. Valtava katalogi ja nopea päivittyvyys sekä synergiat muiden huippu palveluiden kanssa ovat tulleet asiakkaillemme jo tutuksi, tänä päivänä erittäin hyvin toimivaa nykyasiakastukea unohtamatta!

Asiakkailtamme saatava oppi tekevät meistä kannattavan kumppanin mille tahansa yritykselle joka haluaa hyödyntää karaokea bisneksessään.

Vaikka mediatilat tällä hetkellä täyttyvät toinen toistaan ikävämmistä uutisista, pidetään usko hyvään ja pyritään luomaan iloa ihmisille. Murroskohdissa kysyvä ei tieltä eksy, ollaan yhteyksissä!

Tonecon myyntipäällikkö Toni Reunanen kertoo yhteistyöstä Singan ja Tonecon välillä

Tonecon toiminnan kannalta oleellista on löytää oikeat yhteistyökumppanit eri toimialojen parhaista toimijoista. Singa edustaa karaoken digitalisoitumista ja uudelleen luomista, mikä kulkee käsi kädessä myös Tonecon intressien kanssa. 

Tonecon tavoite on yhdistää erilliset palvelut asiakkaalle helposti ostettavaksi palvelukokonaisuudeksi ja Singa Business Liten integrointi Toneco player -taustamusiikkijärjestelmään on erinomainen osoitus synergioiden kohtaamisesta; karaokeravintola voi jatkossa hoitaa taustamusiikin soittamisen ja karaokepalvelun yhden sovelluksen kautta saumattomasti ja helposti massiivisen laulukirjaston siivittämänä.

Karaoke on ravintolalle loistava tapa lisätä myyntiä ja tuoda asiakkaille elämyksiä
toneco player singa
Singa Business Lite on integroitavissa Tonecon taustamusiikkijärjestelmään Toneco Playeriin

Hyvä ja avoin kommunikaatio on avainasemassa kaikissa yhteistyöprojekteissa ja tämä osa-alue on Singan ja Tonecon välillä onnistunut todella kivuttomasti. Yhteistyö Singan kanssa tarkoittaa Tonecolle entistä parempaa mahdollisuutta olla asiakkailleen, nykyisille ja tuleville, parempi kumppani. Kehitämme palvelua myös tulevaisuudessa yhteistyössä Singan kanssa ja uskon vahvasti, että rakennamme yhdessä parhaan mahdollisen taustamusiikki- ja karaokepalvelun.

Olemme tästä yhteistyöstä erittäin innoissamme!

Keväisin terveisin

Toni Reunanen

Myyntipäällikkö, Toneco Oy

Toni Reunanen Toneco

Lue lisää blogistamme

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut: