fbpx

Mood Media Finland on nyt Toneco

Mood Media Finland muuttuu kotimaiseksi Tonecoksi. Palveluvalikoimamme kasvaa rajusti kattamaan kaikki asiakkaidemme tarpeet.
Mood media finland nyt Toneco

Suomalainen Toneco pystyy tarjoamaan entistä laaja-alaisempaa ja joustavampaa palvelua nyt ja tulevaisuudessa. Seuraamme tarkasti markkinoiden tarpeita ja kehitämme tuoteportfoliotamme. Taustamusiikinäänibrändäyksenkaraokenmainosnäyttöjen ja tuoksumarkkinoinnin rinnalle olemme saaneet lisää palveluita: äänimainostuotantowebcastitanimaatiotäänentoistolaitteiden asennus ja myynti sekä käsidesiautomaatit. Kokonaisuus on nyt entistä laajempi ja voimme palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisemmin. Toneco edustaa jatkossa myös Mood Median tuotteita.

Sitoudumme ylittämään asiakkaan odotukset

Tarjoamme ääni- ja videobrändäystä sekä ääneen ja videoon perustuvaa asiakasviestintää. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa uusia teknisiä innovaatioita tilojen viihtyisyyden lisäämiseksi sekä asiakasanalytiikkaan ja viestinnän kohdentamiseen. Sitoudumme ja panostamme asiakkaisiimme aidosti ja innostuneesti mikä näkyy asiakkaidemme odotusten ylittämisessä. Ratkaisumme kasvattavat fyysisten tilojen viihtyisyyttä sekä tuovat tiloihin uusia asiakaskokemusta parantavia innovaatioita, mikä tutkimustemme mukaan kasvattaa myös asiakkaidemme liiketoimintaa. 

Nimi vaihtuu – palvelu pysyy!

Lue lisää blogistamme

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut: