fbpx

Tuoksu liiketilaan – Hyvä tuoksu houkuttelee

Tuoksuilla voidaan vahvistaa liiketilan viestintää ja parantaa viihtyvyyttä niin asiakkaille kuin henkilökunnallekin. Tarkasti suunniteltu ja säädetty tuoksulaite ei aiheuta yliherkkyyttä.
tuoksu liiketilaan

Tuoksut ovat maailmalla nouseva tapa vaikuttaa asiakkaiden viihtyvyyteen ja jopa käyttäytymiseen. Tuomalla tuoksu liiketilaan, voidaan asiakasympäristöä muokata halutun kaltaiseksi ja mahdollisesti neutralisoida oman liiketoiminnan tuottamaa ominaistuoksua. Ammattimaisia tuoksulaitteita ei pidä sekoittaa tavallisiin ilmanraikastimiin tai aerosoleja huoneilmaan levittäviin hajustimiiin. Tonecon tuoksulaitteilla halutun tuoksun voimakkuutta voidaan säätää rajattomasti. Koska laitteet hyödyntävät uutta kuivahaihtumistekniikkaa, ei laitteet jätä jäämiä myöskään pinnoille. 

Tuoksulaitteet saat käyttöösi pienellä kuukausimaksulla, joka sisältää laitteen sekä tuoksupatruunat. Käyttöönoton yhteydessä asiantuntijamme voivat konsultoida laitteen sijoittelussa ja oikean laitteen valinnassa liiketilaasi. Kysy lisää meiltä!

Erilaiset laitteet on suunniteltu erikokoisiin ja rakenteiltaan erilaisiin tiloihin ja seuraavassa esittelemme suosituimmat laitteemme eri käyttötarkoituksiin. 

ScentPOP on täydellinen ratkaisu yksittäisten esillepanojen sekä pienten huoneiden tuoksuympäristön luontiin

ScentPOP tuoksulaite
ScentPOP on täydellinen tuoksulaite pienempiin liiketiloihin tai huoneisiin

Tuoksulaitevalikoiman pienin ja kätevin laite on ScentPOP. Se on suunniteltu tuomaan halutun kaltainen tuoksu keskitetysti esimerkiksi yksittäisen esillepanon ympäristöön. ScentPOP soveltuu erinomaisesti myös saniteettitiloihin ja pieniin liiketiloihin.

Pienikokoinen ja huomaamaton laite voidaan sijoittaa hyllyn alle ja sen vaikutusalue on noin 4,5 metriä. Yhdellä tuoksupatruunalla laite toimii noin 30 päivää ja sitä voidaan käyttää sekä verkkovirralla että akulla/pattereilla. 

Käyttökohteet:

 • Kioskit
 • Pienikokoiset liiketilat
 • Saniteettitilat
 • Isommassa liiketilassa eri osioihin
 • Esillepanot
Helppo ylläpito ja tuoksupatruunan vaihto tekee ScentPOP:ista mukautuvaisen laitteen kaikille vuodenajoille ja kausille, sillä tuoksua voi vaihtaa aina halutessa.

ScentWave keskikokoisiin liiketiloihin tai avokonttoreihin parantamaan viihtyvyyttä

Keskikokoisiin liiketiloihin (max 150 neliöisiin) täydellinen tuoksulaite on ScentWave, joka käyttää kuivailmateknologiaa vapauttamaan aromit ilman suihkeita, ponnekaasuja tai lämmitystä huoneilmaan.

Tämän tuoksulaitteen vahvuus on, että siihen voidaan ohjelmoida tuoksun voimakkuus eri vuorokaudenajoille sopivaksi tai toimivaan vain tiettyinä aikoina esimerkiksi liikkeen aukiolon mukaan. Myös ScentWaveen on helppo vaihtaa tuoksupatruuna vuodenaikojen tai teemojen mukaan. Käyttöaikaa yksi patruuna tuo 1 – 1,5 kuukautta.

Käyttökohteet:

 • Keskikokoinen liiketila (kauppa, myymälä, huoltoasema yms.)
 • Avokonttori
 • Ison liiketilan osio
Ohjelmoitavuus ja helppo ylläpito tekevät ScentWavesta huolettoman, asiakastyytyväisyyttä parantavan tavan tuoda tuoksu liiketilaan.
Scent Wave tuoksu liiketilaan
ScentWavella haluttu tuoksu saadaan keskikokoiseen liiketilaan kätevästi.

Tonecon tuoksulaitteet sopivat myös yksityiskäyttöön

Sain idean ScentWave-laitteeseen, kun kävelin Kämp Galleriassa, ja huomasin tilan ihanan tuoksun, joka aina tervehti sisääntullessa. Pohdin, että tämä tuoksu ei tule diffuuserista, ja aloin miettiä minkä firman kautta saisin luotua kotiinikin tuoksutunnelman. Sain selville, että tuoksutunnelman oli luonut Audience First, johon otin sitten yhteyttä.

Olen säätänyt laitteeni olemaan käynnissä iltapäivisin ja se on sijoiteltuna lattiatasoon sohvan sivupöydän alle. Visuaalisesti huomaamaton laite on väriltään valkoinen. Kokemukseni pohjalta tuo laite riittää hyvin tuomaan asuntoomme mukavan tuoksutunnelman ja laitteen tehoa on helppo säätää ja ajastus toimii.

Suosittelen ScentWave-laitetta ihmisille, jotka haluavat saada pitkäkestoisemman ja tasaisemman tuoksumaailman kuin mikä perinteisillä diffuusereilla on saatavilla.

ScentDirectillä tuoksu liiketilaan

ScentDirect Tuokus liiketilaan
ScentDirect on suureen liiketilaan suunniteltu autonominen tuoksujärjestelmä.

Isompaan liiketilaan suunniteltu ScentDirect on automaattinen tuoksujärjestelmä, jolla tuoksu saadaan helposti levitettyä jopa 300-neliöiseen tilaan. Sen suuren tuoksusäilion ansiosta säiliö täytyy vaihtaa vain noin 3-4kk välein. Laitteeseen ei siis tarvitse kiinnittää minkäänlaista aktiivista huomiota kuin 3-4 kertaa vuodessa. 

ScentDirect käyttää patentoitua kuivahaihtumistekniikkaa joten tilan pinnoille ei muodostu jäämiä eikä roiskeita. Tuoksuaineena käytetään eteerisiä öljyjä ja Tonecon valikoimasta erilaisia tuoksuja löytyy satoja. Valikoimasta sopiva tuoksu liiketilaan teemasta riippumatta.

Käyttökohteet:

 • Isommat liiketilat
 • Isot avokonttorit
Helppo ylläpito ja säädettävyys tekevät ScentDirectistä käytännössä autonomisen tuoksujärjestelmän. Tuoksun voimakkuus on säädettävissä rajattomasti ja isosta liiketilasta voidaan kattaa pienempi osa säätämällä laitetta. 

ScentStream on ilmanvaihtojärjestelmään integroitava tuoksulaite

Tuoksulaitemallistomme järein ja tehokkain tuoksulaite on liiketilan ilmanvaihtojärjestelmään liitettävä ScentStream. Laite konfiguroidaan juuri sinun liiketilallesi sopivaksi niin tuoksun intensiteetin kuin ajastustenkin avulla. ScentStream on suunniteltu suuriin tiloihin ja se käyttää samaa kuivahaihtumistekniikkaa kuin muutkin ScentAir-tuotteet. Käytännöllisempää tapaa lisätä tuoksu liiketilaan ei ole.

Käyttökohteet:

 • Suuret liiketilat
 • Koneellisella ilmanvaihdolla varustetut liiketilat
Yhdistämällä ScentStream ilmanvaihtojärjestelmään, on tuoksun levikkialue käytännössä rajaton. Säätämällä laite halutulle tasolle, voidaan tuoksun voimakkuus pitää maltillisena.
ScentStream
ScentStream on ilmanvaihtojärjestelmään liitettävä tuoksulaite jolla saadaan sopiva tuoksu liiketilaan.

Lue lisää blogistamme

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut: